• Advocatenkantoor Birrou
  • Advocatenkantoor Birrou
  • Advocatenkantoor Birrou

Contact

Bezoekadres
Advocaat Birrou
Willem II Singel 19
6041 HP  Roermond

Telefoon Icon 0475 769047
Fax Icon0475 769100

E-Mail: info@birrou.nl

Social Media: Advocatenkantoor Birrou op LinkedIn!

 

Nederlands recht logo

Werkwijze

 

Het kennismakingsgesprek

Na een telefonische afspraak wordt er een eerste kennismakingsgesprek ingepland. Met dit gesprek wordt er in eerste instantie gekeken of u bij mr. Birrou aan het juiste adres bent.

 

U wordt verzocht om bij de eerste afspraak alvast de nodige stukken mee te nemen. Tijdens het eerste gesprek wordt geprobeerd om al een voorlopige inschatting te maken. U hoort namelijk van uw advocaat niet alleen wat ten voordele, maar ook wat ten nadele van uw juridische positie pleit. Ook hoort u welk juridisch verweer u kunt verwachten en welke mogelijke juridische valkuilen vermeden kunnen worden. Op basis hiervan wordt met u besproken wat de aanpak zal zijn. De opdracht en -de tijdens het kennismakingsgesprek- gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd, daarvan krijgt u ook een bevestiging.

 

Na het kennismakingsgesprek

Alles wat er gebeurt in uw zaak wordt met u doorgenomen en u wordt van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Van alle voor de zaak van belang zijnde stukken die door uw advocaat worden ontvangen of door uw advocaat worden verstuurd, krijgt u een kopie toegestuurd.


Gratis rechtsbijstand!